Φοιτητική Πύλη my.dmst

  Γενικές Ανακοινώσεις

Ημερομηνία Τίτλος Αποστολέας

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023CityJS Athens
CityJS is a community conference for developers by developers. They are offering students the opportunity to participate to the main event on May 30th by registering and paying an administrative fee of 3 euro (normal tickets cost 120 euro). You can see the program on the conference's web site and register through https://ti.to/cityjs-conference/cityjs-athens-2023/with/free-greecejs.
Lab DMST
Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023Έναρξη μαθήματος ΔΑΔ στην Ψηφιακή Εποχή
Οι φετινές διαλέξεις του μαθήματος ΔΑΔ στην Ψηφιακή Εποχή θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα Α23.
Ιωάννης Νικολάου
Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023Αυτο-εγγραφή στα μαθήματα εαρινού εξαμήνου στο Eduportal
Παρακαλούνται οι φοιτητές να αυτο-εγγραφούν στα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου που επιθυμούν, καθότι πραγματοποιήθηκε διαγραφή των παλιών εγγεγραμμένων.
Lab DMST
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023Ενημέρωση για την απομακρυσμένη σύνδεση (Remote NELOI)
Η υπηρεσία της απομακρυσμένη σύνδεση (Remote NELOI) στους υπολογιστές του εργαστηρίου θα είναι εφικτή μόνο από: α) τους υπολογιστές του Κέντρου Υπολογιστών και β) από τον υπολογιστή σας εφόσον έχετε συνδεθεί μέσω VPN στο δίκτυο του Πανεπιστημίου. Παρακαλώ συμβουλευτείτε τον Οδηγό χρήσης της υπηρεσίας απομακρυσμένης πρόσβασης.
Lab DMST
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023Αποκατάσταση τεχνικών προβλημάτων
Τα τεχνικά προβλήματα στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας έχουν στην πλειοψηφία τους αποκατασταθεί.
Lab DMST
Τρίτη, 4 Οκτωμβρίου 2022Ζωντανή εξ αποστάσεως βοήθεια
Οι φοιτητές του Τμήματος μπορούν να ζητήσουν τεχνική βοήθεια ζωντανά μέσω microsoft teams συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.
Lab DMST
Δευτέρα, 3 Οκτωμβρίου 2022Υπενθύμιση-Αλλαγή τμηματικών κωδικών
Οι φοιτητές του Τμήματος μπορούν να απευθυνθούν στο email t1-account@dmst.aueb.gr σχετικά με το UNIX και dmst mail account τους και στο t2-account@dmst.aueb.gr σχετικά με το account τους στο εργαστήριο ΔΕΤ. Οι πρωτοετείς φοιτητές θα λάβουν στο ιδρυματικό τους email τους παραπάνω κωδικούς, όταν φυσικά το αποκτήσουν.
Lab DMST